Velkommen til oss


Om oss

Ansatte

2

Bjørn Dag Pedersen

Stilling – Våpenansvarlig

Bjørn har jobbet i butikken siden 2006. Som hagleinstruktør og jegerprøveinstruktør er han personen man bør snakke med når det kommer til våpen. Bjørn er også en aktiv laksefisker. Han har god kompetanse innen slukfiske, makkfiske og generell kompetanse innen fluefiske. Havfiske og haspellfiske er også noe han har drevet mye med, og vil være til god hjelp når man trenger utstyr til dette.

4

Arve Nilsen

Stilling – Butikkmedarbeider

Arve har jobbet i butikken siden 2011. Han har fisket med flue siden 1990. Han har ekstremt god kompetanse innen laksefiske og god kompetanse innen brunørret, sjøørret og havabborfiske. Arve er også en ivrig storvilt jeger, og har mye kunnskap om rifle og optikk. Generell kompetanse innen haspelfiske og havfiske.

5

Sigve Urne

Stilling – Nettbutikk /Webansvarlig

Sigve har jobbet i Bergen Aktiv siden 2015. Han har fisket med flue siden 2001. Han fisker hele året, og har oppimot 150 fiskedager per år. Brunørretfiske i elv og stille vann, og sjøørret fiske i sjøen er det som står høyest på listen, men det blir også litt laksefiske og havabborfiske. Han har ekstremt god kompetanse innen brunørret fiske med tørrflue, nymfe og streamere. Samt sjøørretfiske i sjøen. God kompetanse innen laksefiske og havabbor fiske. Generell kompetanse innen haspelfiske og havfiske.