Gjør matopplevelsene enda bedre med Sølvkroken Røykovn – et kompakt og brukervennlig verktøy for å røyke både fisk og kjøtt.
Sølvkroken Røykovn. Denne røykovnen egner seg ypperlig til røyking av både fisk og kjøtt. Røyking av fisk tar mellom 8 og 15 minuttter, avhengig av størrelsen på fiskenR.øyken skapes ved å legge et jevnt lag med røykspon i bunnpanna og med rødsprit i brennerene. Leveres med to brennere. Mål: ca 38 x 28 x 9 cm.
Slik gjør du det:
1. Rens fisken godt. La skinn og skjell være på. Tørk fisken med husholdningspapir, og gni den godt inn med salt.
2. Strø et tynt, jevnt lag med røykspon på panna i bunnen av røykovnen.
3. Legg så rista på plass og legg fisken oppå. Skyv topplokket på plass. Fyll brenselbeholderne med rødsprit, og plasser dem i rommet under ovnen.
4. Sørg for at beholderne står på stein eller annet materiale som ikke er brennbart!
5. Fisken er ferdig på 8 til 15 minutter, avhengig av størrelsen.
Tips: Aller best resultat får du om du lar fisken ligge saltet natten over.