Sølvkroken Røykovn

Varenr.
7056969000141
Lager
På lager
Pris
kr 949

Røykovn som egner seg ypperlig til røyking av både fisk og kjøtt

Sølvkroken Røykovn. Denne røykovnen egner seg ypperlig til røyking av både fisk og kjøtt. Røyking av fisk tar mellom 8 og 15 minuttter, avhengig av størrelsen på fiskenR.øyken skapes ved å legge et jevnt lag med røykspon i bunnpanna og med rødsprit i brennerene. Leveres med to brennere. Mål: ca 38 x 28 x 9 cm.

Slik gjør du det: 

1. Rens fisken godt. La skinn og skjell være på. Tørk fisken med husholdningspapir, og gni den godt inn med salt. 

2. Strø et tynt, jevnt lag med røykspon på panna i bunnen av røykovnen.

3. Legg så rista på plass og legg fisken oppå. Skyv topplokket på plass. Fyll brenselbeholderne med rødsprit, og plasser dem i rommet under ovnen.

4. Sørg for at beholderne står på stein eller annet materiale som ikke er brennbart!

5. Fisken er ferdig på 8 til 15 minutter, avhengig av størrelsen.

Tips: Aller best resultat får du om du lar fisken ligge saltet natten over.

Relaterte varer

Hikmicro Alpex 4K A50EL
Lager
På lager
kr 13 990
Søvik Røst Rosa Selvlysende
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Røst Olive Glow
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Laksen 40g
Lager
Velg varians
kr 95